blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG buxo888
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
SuspectBuXo



Poďakovanie všetkým sectorákom
pridal SuspectBuXo 14.10. 2011 o 12:25

       Viem, je to trošku neskoro písať tu ďakovnú reč, skoro po dvoch rokoch. Ale po týchto dvoch rokoch sa zmenilo v mojom živote dosť veľa vecí. Za prvé ak ste si možno podaktorý všimli,(čo pochybujem, pretože som na sector veľmi často nechodil), že som už prestal písať recenzie a prispievať všeobecne. Bolo to hlavne kvôli tomu, že som na to jednoducho nemal čas, či už kvôli školským povinnostiam, alebo iným nemenovaným veciam. Jednoducho by som sa chcel poďakovať všetkým dotyčným sectorákom, ktorý mi písali objektívne kritiky na moje prvé recenzie s tým, aby som sa zlepšil v gramatike alebo v iných oblastiach. Ak by som mal teraz v tomto článku nejaké dosť závažné chyby, bol by som rád, ak by ste mi ich napísali, pretože by to bolo pre mňa dosť povzbudzujúce. Po dvoch rokoch som opäť napísal recenziu, konkrétne na Duke Nukem Forever a som veľmi zvedavý na vaše postrehy, predovšetkým výčitky. Preto by som bol veľmi rád, kebyže po prečítaní tohto blogu, by ste si prečítali aj recenziu, keď už bude konečne schválená.

Dneska som mal čas, tak si som prešiel všetky moje predchádzajúce recenzie a doslova mi padla sánka až po zem. Boli hrozné. Či už po gramatickej stránke a ostatných veciach. Jednoducho som sa troška za nej aj hanbil, že ako som toto vôbec vypustil na svet. Ak chcete môžete si ich prečítať a zasmiať sa. Preto od dnešného dňa idem skúšať písať recenzie ďalej a snažiť sa ich vylepšiť  čo najviac to pôjde.

Po prečítaní viacerých recenzií, časopisov a kníh a som veľmi zvedavý ako sa moje písanie zlepší.

Nebudem tu ďakovať jednotlivým užívateľom,  pretože každý jeden čo mi napísal kritiku pod moju recenziu si zaslúži moje vďaka.

 

Prosím neberte tento článok, že by som sa vám chcel jednoducho ukázať. Jednoducho som mal „nutkanie“ a výčitky napísať to sem a poďakovať sa. Vzhľadom na to, že to asi nebude  možné urobiť to osobne, tak aspoň takýmto spôsobom.

 

S pozdravom večného zdravia buxo888.



Prístupov 4036
Kvalita článku
(74,3%) hlasov 7

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Moje PC Hry (2010-2011)
[ 22.2.2012] (príspevkov 8)
Poďakovanie všetkým sectorákom
[ 14.10.2011] (príspevkov 10)